• Nederlands
 • English
 • Deutsch

De Nivora Groep

 • Ons doel

  We houden hoogwaardige kennis en werkgelegenheid in NL

 • Onze missie

  We investeren de winst in innovatieve industriële producten

 • Het resultaat

  We hoeven niet groot te worden, als we maar goed zijn.

Nivora Groep

De Nivora groep is een Nederlandse industriële onderneming met een specifieke missie, een lange geschiedenis en een bijzondere eigendomsstructuur.

De groep omvat vijf vooraanstaande Nederlandse merken metaalbewerkingsmachines met een rijke historie: Darley (1934) en Safan (1960) die onder het nieuwe merk SafanDarley innovatieve machines bouwen voor de plaatbewerking, Bewo Cutting Systems (1935) dat industriële zaagmachines produceert,  STYLE CNC Machines (1991), producent van unieke draai- en freesbanken en DYNOBEND (1988), specialist in oplossingen voor  koud vervormen van buis. De Nivora groep heeft fabrieken in Lochem, Eijsden, Waalwijk, Bunschoten en Haaksbergen en vestigingen in Duitsland, Engeland, Tsjechië en Taiwan. Er werken ruim 350 mensen in Nederland die samen een omzet van meer dan 65 miljoen euro realiseren.

Missie

Nivora houdt aandelen in innovatieve industriële bedrijven. Doel is het duurzaam ontwikkelen en behouden van hoogwaardige industriële kennis en werkgelegenheid in Nederland. De Nivora bedrijven werken voor afnemers over de gehele wereld, maar ontwikkelen en produceren vooral in Nederland. De continuïteit van de bedrijven in de Nivora groep op de lange termijn staat voorop. Daarom voert Nivora een terughoudend en solide financieel beleid. Nivora wil een goede en maatschappelijk verantwoordelijke werkgever zijn.